Landskapslaget

Våren har varit en intensiv och händelserik period för oss alla och symboliseras fint av talgoxens hektiska dagar att hitta små larver åt deras snabbt växande ungar som hörs hungrigt tiggandes i trädkronorna, fram tills de flugit ur boet och helt plötsligt är sommaren här! 

I år tycker jag dock att tiden har gått snabbare än vanligt och jag märkte inte riktigt av våren som jag annars brukar njuta så mycket av. Till viss del tror jag att det beror på att vi är upptagna med att leva i en oviss tid med mycket oroligheter och hemskheter som händer runt omkring oss just nu. Men jag hoppas på ljusare tider för alla framöver.  

Om jag ser tillbaka på det senaste halvåret så kan jag ändå konstatera att det varit en otroligt givande vår där jag har fått ta mig an en ny roll som VD för Landskapslaget. Jag har sagt det tidigare men det är de finaste och roligaste uppdraget jag någonsin haft.  

På kontoret har vi fortsättningsvis haft ett högt tryck i våra uppdrag inom stadsbyggnad och landskapsarkitektur samt att vi har tagit oss tiden att fördjupa oss i våra hållbarhetsfrågor. Vi vill fortsätta söka efter svaren på hur vi kan möta alla utmaningar vi står inför som klimatet, biologisk månglad och inte minst sociala frågor. Det som däremot gör mig gladast är när jag tänker på att kontoret efter pandemin åter blivit vår fysiska träffpunkt, vår lustfyllda mötesplats som myllrar av energi och utbyte av idéer. Ett ställe som ger mig energi! 

Jag vill tacka er alla som följer oss på Landskapslaget och våra kunder och samarbetspartners för ett gott samarbete. Ert engagemang gör att vi alltid strävar efter att bli bättre. Nu går vi in i semestertider och jag vill därför passa på att önska er alla en riktigt skön ledighet med nära och kära. Glad sommar! 

Johan Forsman
VD, Landskapslaget