Landskapslaget

Nu går året 2021 mot sitt slut – och hos oss på Landskapslaget betyder detta självklart en början på något nytt.

Det gångna pandemiåret har varit ett år fyllt av prövningar men även nya lärdomar. Vilket inte minst har lärt oss att tillsammans som lag, samt med våra uppdragsgivare och kunder på nya sätt möta utmaningar, men även att hitta nya möjligheter. Året har också inneburit nya, spännande rekryteringar för att stärka vårt lag med nya kompetenser och krafter, och jag vill passa på att hälsa alla nya kollegor varmt välkomna till Landskapslaget!

Året har även inneburit andra uppnådda mål som att vi äntligen kunde fira vår flytt till nya kontorslokaler i Stockholmsverken som skedde redan i april 2020 med en ”Julinflyttningsfest”. Något som både kändes högtidligt och stämningsfullt att få mötas och umgås under festliga former. Just mötas och umgås har nog varit något vi alla tagit för givet innan pandemin, men som vi idag förhoppningsvis har lärt oss att uppskatta mer. Att ge tid och umgänge är kanske därför den mest uppskattade julklappen i år?

Min önskan är att ni alla ska få möjlighet att få vila upp er med många lata dagar under jullovet. Gå ut i naturen, ta med dig något gott att äta och varför inte samlas runt en lägereld med vänner och familj. Lämna skärmen och ge tid för de riktiga samtalen där vi kan se varandra i ögonen och önska varandra en riktigt God Jul och ett Hoppfullt 2022!

Åsa Keane
VD Landskapslaget