Landskapslaget

Vill du ha möjligheten att vara med och bidra till en hållbar framtid? På Landskapslaget är vi ett stort gäng kreativa, nyfikna och hängivna människor med erfarenheter av arbete från hela världen. Vi har en informell miljö som drivs av vår laganda och övertygelse att tillsammans bidra till en mer hållbar framtid. Nu har Landskapslaget flera intressanta uppdrag på gång och vi söker landskapsarkitekter till vårt kontor i Stockholm.

Lediga tjänster – Landskapsarkitekt

I rollen som landskapsarkitekt på Landskapslaget är du delaktig i varierade uppdrag från analys till gestaltning och projektering av miljöer i urbana och komplexa strukturer. Vi söker dig som är en engagerad, nyfiken och flexibel utbildad landskapsarkitekt med ett intresse för gestaltning och som kan bära arkitektoniska koncept vidare in i projekteringsskedet. Vi ser gärna att du har minst 4 års erfarenhet och har provat på rollen som handläggande landskapsarkitekt. Du har god datorvana samt kunskaper i AutoCAD, och har du kunskaper inom 3D modellering och teknisk beskrivning ser vi det som en fördel. Som person är du kommunikativ, lyhörd och strukturerad.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 21a januari 2022. Ansökan mejlas till info@landskapslaget.se. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om Landskapslaget

Landskapslaget är ett av Sveriges största fristående stadsbyggnad- och landskapsarkitektkontor med breda kontaktytor. På Landskapslaget är vi ett stort gäng kreativa, nyfikna och hängivna människor med erfarenheter av arbete från hela världen. Vi har en informell miljö som drivs av vår laganda och övertygelse att tillsammans bidra till en mer hållbar framtid. Här finns det utrymme att utvecklas och växa i din profession genom inspiration och erfarenhetsåtervinning men framförallt i projekten och uppdragen vi har.

Visionen: Det allmänna först

På Landskapslaget har vi arbetat fram ett synsätt för att ta oss an vår tids utmaningar. Vi tror att det är viktigt att arbeta med extra fokus på sociala, ekologiska och ekonomiska aspekter i stadsutvecklingen som alla tjänar på. Vi har valt att kalla detta ”det allmänna först”. Det allmänna utgörs av våra offentliga rum, våra ekosystem, luften vi andas. Vår rätt att vara och att vara oss själva. Det är system, strukturer, platser, livsmiljöer för alla. Det är demokrati och rättvisa. Det är det vi alla har rätt till och ansvar för – Tillsammans.