Landskapslaget

Planeringsarkitekten är som spindeln i nätet när det kommer till stadsutvecklingsprojekt. Förutom att yrket är ett lagarbete med andra yrkesgrupper så innefattar det att skapa fysiska planer för exempelvis nya stadsdelar och bostadsområden. Det innebär också planering för förnyelse och förändring av befintliga områden.

Planeringarkitekter är en yrkesgrupp vars kompetens ser till att det faktiskt blir som det var tänkt och de håller ihop alla trådar för att det till slut ska fungera i människors vardag.

På Landskapslaget är vi väldigt stolta över att ha den här kompetensen i laget. Vi har flera skickliga planarkitekter in-house som arbetar med sociala och ekologiska aspekter och som har varit delaktiga i många stora stadsutvecklingsprojekt. De är vana och måna om att arbeta nära våra uppdragsgivare för att möta deras behov och idéer om slutresultat. Det är det som gör Landskapslaget mångsidigt, pålitligt och effektivt, att det finns många olika yrkesgrupper under samma tak som dagligen arbetar tillsammans i team och utgår ifrån vår unika profil om ”Det allmänna först” – som handlar om att skapa värden som alla kan tjäna på.